Shaklee Corporation Headquarters

A company committed to natural health and wellbeing, the Shaklee corporation wanted a home that blended in with its setting, where it could foster and build team leadership. Aditya created a large quadrangle as a backyard gathering area with Oaks and Sycamores on its edges. Small seating zones were defined by yellow ledger stone walls blended in with the yellow brick building and the golden hills of Pleasanton. In the front drop off, a rustic central circle as created with a fully-grown Live Oak tree, and a cluster of large boulders. This setting was a counterpoint to the polished and modern building designed by Gensler Architects, tying the landscape design to its larger context.

Aditya was Principal-in-Charge and Design Leader for this project while at RHAA

  • Client: Shaklee Corporation
  • Status:Completed in 1998
  • Location:Pleasanton, California